Waarom kiezen voor Beerens Bewindvoeringskantoor BV?

Beerens Bewindvoeringskantoor BV is al in de jaren tachtig gestart, toen er bijna nog geen andere bewindvoerders, curatoren en mentoren waren. Je kunt dus gerust spreken over ruime ervaring op alle gebied.

Het gaat bij ons om mensen, niet enkel om papierwerk. Wat heeft iemand nodig? Wat voor problematieken spelen er op de achtergrond? We werken dan ook het liefst samen met andere hulpverleners die bij iemand in beeld zijn, zodat we de cliƫnt ook daadwerkelijk vooruit kunnen helpen in het leven. Dat is ons doel. Zorgen dat iemand zijn leven weer op de rit krijgt. En de mooiste beloning is als iemand het na een tijdje weer zelf kan allemaal. Dit is helaas niet voor iedereen weggelegd en afhankelijk van de problemen die iemand heeft, maar wat wij belangrijk vinden is dat iemands leven zo aangenaam mogelijk blijft.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat je bij ons ook gewoon naar kantoor kunt komen als er zaken zijn die besproken moeten worden.

Jaarlijkse controle door het Cluster Landelijk Kwaliteitsbureau van de rechtbank

Iedere bewindvoerder/curator/mentor moet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Denk hierbij aan opleidingseisen, jaarlijks volgen van bijscholing, bepaalde dossieropbouw. Wij worden dan ook jaarlijks geauditeerd door een accountant en moeten ook jaarlijks diverse zaken indienen bij het CBM (Cluster Landelijk Kwaliteitsbureau), die dan door hen getoetst worden.

Branchevereniging

Ons kantoor is al sinds jaar en dag lid van branchevereniging Horus (voorheen BPBI). Ook zij stellen bepaalde kwaliteitseisen waar een kantoor aan moet voldoen, wil men lid kunnen blijven van deze vereniging. Hiervoor verwijzen wij u naar www.Horus.nl